Sandra – Mamma till Wilmer och Joline

Workout baby!

Fan vad jag kör på nu! Har kommit in i ett så skönt flow där motivationen är på topp! Viljan ska vi inte tala om. Undrar vart jag helt plötsligt hittat den?
Det gäller verkligen att ha motivation och ett mål om man ska orka att träna och köra på. För annars orkar man inte att hålla i och köra på. Då kör man några veckor och sen orkar man inte. Så det gäller att hitta balansen och glädjen i det man gör. Ha ett tydligt mål som man vill uppnå så man vet vad man kämpar för.

Igår var jag på gymmet. Bestämde mig för att köra ett konditionspass, och körde intervaller, powerwalk i lutning, löpning, powerwalk i lutning , löpning i lutning osv.
Efter 15 min var jag egentligen helt slut, bestämde mig då för 5 min till. När jag passerat 20 min bestämde jag mig för 5 min till och efter 25 min så skulle jag bannemig klara 30! Och det gjorde jag.
Svetten rann och jag var så jäkla stolt över mig själv…

Konditionen är verkligen min svaga sida. Har alltid hatat löpning. Så därför är jag så stolt över min vilja. Att jag inte gav upp. Jag sprang där på löpbandet trots att jag bara ville lägga mig ner och dö…
Känslan efter går inte att beskriva. stolthet, lycka, glädje, trötthet Mängder med känslor på samma gång.

Ikväll blev det ett tufft boxpass. Är så glad att jag börjat med det igen. Så härlig stämning, alla som kämpar samtidigt, och peppar varandra. Älskar det!

20140129-220800.jpg

20140129-220917.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sandrasblogg

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. barnbabblarna
    barnbabblarna

    hej, kika gärna in på barnbabblarna.vimedbarn.se, vi är en nystartad blogg som i första hand riktar sig till föräldrar. Vi bjuder på lite roliga tips och idéer för familjen.

stats