Sandra – Mamma till Wilmer och Joline

ESTÉE LAUDER – TIPS!

Estée Lauder hittat nyckeln till hudens eget kraftfulla försvarssystem mot åldrande tack vare upptäckten och utvecklingen av ett extremt verkningsfullt extrakt baserat på moringa, exklusivt i kosmetika från Estée Lauder och i partnerskap med växtbiologen Ilya Raskin från Rutgers University i USA.

NYCKELN TILL HUDENS UNGDOM MED EXKLUSIVT MORINGA-EXTRAKT.
Under många år har Estée Lauders forskarteam studerat hudens naturliga protein Nrf2 och dess betydelse för åldrandeprocessen i huden. Det här viktiga proteinet, känt som ”gatekeeper of youth”, stärker hudens försvarsmekanismer mot ålderstecken. Med upptäckten av moringa-extraktet och genom partnerskapet med Rutgers University, är det nu möjligt att aktivera hudens eget Nrf2. Därmed uppnås flera åldersförebyggande fördelar i huden, inklusive antioxidant- och antiirritanteffekt.

Denna ”nyckel” är nu en av ingredienserna i Estée Lauders populära Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Creme, som uppgraderas till Revitalizing Supreme Plus, Global Anti-Aging Cell Power. Samtidigt lanseras en helt ny Global Anti-Aging Wake Up Balm. Huden får alla de åldersförebyggande fördelarna som vi känner igen från den ursprungliga Revitalizing Supreme och som nu förstärkts ytterligare genom moringa-extraktets aktivering av hudens Nrf2. Huden återfuktas, försvarsbarriären förstärks, irritationer lugnas, huden blir fastare och slätare och strålar av naturlig vitalitet.

Global Anti-Aging Cell Power Creme:
En fyllig, närande och djupt sensorisk konsistens sveper in huden i fukt och komfort samtidigt som den levererar det verksamma åldersförebyggande resultatet. Det här är en crème som kan allt och innehåller nyckeln till hudens eget kraftfulla försvarssystem mot åldrande. Huden blir fastare, slätare, mer spänstig och riktigt glöder av strålande vitalitet. Används morgon och kväll på ansikte och hals. Perfekt efter reparerande serum.

Vägledande försäljningspris: 995:- för 50 ml och 650:- för 30 ml.

Global Anti-Aging Wake Up Balm:
Silkesmjuk och lätt balm som kombinerar ljusreflekterande pärlor med effektiv åldersförebyggande teknik. Huden får direkt en frisk och strålande yta, och den blir synligt fastare och slätare med tiden. Ett energigivande komplex bestående av växtbaserade extrakt återskapar hudens naturliga, cellulära energi som är nödvändig för att kunna återställa den vid påverkan från stress. Applicera morgon och kväll som den är eller över en annan crème. Använd när huden behöver en extra energiboost.

Vägledande försäljningspris: 650:- för 30 ml.

Båda produkterna passar alla hudtyper och är testade av hudläkare. Produkterna kan köpas hos Estée Lauders återförsäljare och på esteelauder.se från den 1 september 2016.

DOFT AV CITRUS OCH BLOMMOR
Den populära doften, exklusivt komponerad för den ursprungliga Revitalizing Supreme, är densamma och fortfarande lika ljuvlig. Mild, orientalisk blomdoft från citrus blandas med toppnoter av mandarin och bergamott, kombinerat med Tea Rose, jasmin och violer. Långsamt utvecklas doften till djupare noter av vetiver, sandelträ och lätt pudrig vanilj.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats