Sandra – Mamma till Wilmer och Joline

TÄVLING – Vinn biobiljetter!

Nu har ni chansen att vara med och tävla om 2 st dubbelbiljetter (dvs biljetter för 4 personer)

Fredagen den 9 oktober har filmen Biet Maya biopremiär. Det söta lilla Biet Maya är bl a  känd från sin populära tv-serie på SVT Barnkanalen.

Detta är den första långfilmen om Biet Maya som är en liten virvelvind till bi, som inte är rädd för att ifrågasätta reglerna i kupan.
En av dessa regler är att inte lita på getingarna som lever bortom ängen.
Maya, som inte har några som helst fördomar om andra insekter, blir snart vän med en geting och märker att de ju är precis som bin. När en stöld begås i kupan misstänks getingarna och Maya pekas ut som deras medbrottsling.
Ingen tror på Maya när hon säger att hon är oskyldig, förutom hennes godhjärtade och bästa vän Willy.
Under en lång och händelserik resa över ängen får Maya och Willy äntligen stifta bekantskap med ängens övriga invånare, och de två vännerna hittar snart spår som kan leda till den riktiga boven.

Om ni vill vara med och tävla om biobiljetter behöver ni bara skriva en kommentar i det här inlägget.
Skriv gärna vem ni skulle vilja ta med på en mysig stund i biosalen.

Ni kan tävla fram till fre 2 okt kl 12.00.

 

biet_maya_70x100_nobleed

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Jag skulle ta med mig mitt gudbarn,pga att hans föräldrar är arbetslösa och min dotter så klart.Hur mysigt som helst att få gå på bio nu der börjar bli kallt och ruggigt ute.

 2. Jenny Olsson

  Vi vill verkligen starta biokarriären med Biet Maja!!
  Lilleman är 3,5 så nu skulle det vara himla mysigt att kunna åka hela familjen på bio utan att dela på oss!

 3. Anna

  Jag skulle jättegärna vilja gå med min pojkvän, min bror och hans tjej som är gravid. Perfekt en månad innan lilla bebisen kommer 🙂

 4. Sophia

  Jag skulle ta med mig mina tre tjejer Lea, Heli och Stella. För dom två yngsta Heli 3 år och Stella snart 2 år skulle det vara första biobesöket och jag tror denna skulle passa perfekt! Storasyster Lea hjälper nog mig med småsyskonen och tittar nog gärna hon med 🙂

 5. A M Rautila

  Jag vill ta med min dotter Lily på en date på tu man hand,
  där vi tillsammans kan fly in i sagornas land <3

  Ha en fortsatt fin dag och en trevlig helg!

 6. Annika Nilsson

  Mysigt! Jag skulle ta med grannens barn! De är så härliga och jag tror att föräldrarna skulle uppskatta lite egentid!

 7. Sara

  Jag skulle ta med mig min underbara dotter på 3½år. Hon skulle bli överlycklig om jag fick berätta att hon skulle få gå på bio. Hon har nyligen blivit storasyster och är väl värd lite egentid med bara mamma.

 8. Malin

  Jag skulle ta med min dotter och hennes två kusiner. Vi har inte träffat dom på länge och det skulle vara supermysigt att få umgås med alla barnen och ha lite biomys.

 9. Anja L

  Jag vill mysa med min minste kille som är 4 år. Han får alltid följa sina syskon på massor saker. Nu är det hans tur att få vara medelpunkten.

 10. Hanna

  Jag är gärna med och tävlar.
  Jag skulle låta min 8-åring överraska lillkusinen Alma med ett biomys. Självklart går jag med också och kollar om vår 10-åring är sugen med 🙂

 11. Sofie

  Jag skulle vilja gå på bio med min pojkvän och mina två bonustjejer. Detta för att få en mysig höstkväll tillsammans och bryta vardagens alla bestyr.

 12. Gunilla . B

  Skulle ta med mig ett barnbarn på bion och efteråt – kanske ett besök på McDonalds ! Barnen behöver få se att bin är ganska ” gulliga” och arbetssamma djur – och inte något man bara ” slår efter ” !!

 13. Sandra

  Mina små tjejer skulle jag ta med och bamsebjörnen till pappsen som är så underbar med sina småttingar och mot mig som alltid tar hand om oss. Tycker att han behöver få lite biopopcorn med mycket mys från sin lilla familj!

 14. Åsa H

  Han är så mysig min lilla kille,
  och han har på filmer dille !
  Istället för att gosa hemmavid,
  kanske vi kan få lite bio-tid ?

 15. Jennie Lewis

  Klart att jag vill vara med och prova lyckan! Om jag hade turen med mig skulle jag ta med min min yngsta son på en mysig bio kväll, det händer inte så ofta eftersom jag studerar! Håller både tummar och tår!

 16. Elle

  Hej!

  Jag skulle ta med mig min brorsdotter Freja som är 5 år.
  Hennes föräldrar håller på att separera och det är så klart tufft för alla inblandade.
  Freja är värd en helkväll med faster och vad vore då roligare än att gå på bio? 🙂

 17. Therese Mellwing

  Om jag skulle vinna skulle jag ge detta till mig själv som födelsedags present, och då ta med min 3,5 åring. Dåskulle hon o jag kunna ha egentid/ tjejmys tillsammans. Något vi ej haft än sen lillebror kom för 3 månader sen. Åh jag vet att hon skulle ha älskat tiden med mig och äta popcorn i mörkret! Så hoppas jag vinner. / Tessan

 18. Zvjezdana Gould

  Jag skulle självklart ta min dotter och min son som än idag sörjer den borttappade bollen som hade Biet Maja som motiv. Hoppas!

 19. Emma

  Åhh. Det skulle bli första bion för oss alla fyra i familjen tillsammans. Vi har varit med vår son som är 5 flera gånger men vår dotter som är 2 har aldrig fått följa med. Så klart! Hon har ju varit så liten. Men nu börjar hon bli stor och jag längtar till dagen då vi kan se en film alla fyra och vad vore bättre än Biet Maja som är en av favoriterna här hemma.

 20. Lydia Sleyman

  Jag vill vinna biobiljetter till filmen Biet Maya, mina tvillingar (pojke och flicka) på 5 år älskar Biet Maya. Jag skulle även ta med min 9-åriga ditter hon skulle också bli glad.

 21. Elin Johansson

  Om jag vann skulle vi gå tillsammans hela familjen, barnen, mallen och jag. Lilltjejen har inte varit på bio ännu och femåringe har bara varit på Bamsefilmen så det är absolut dags för ett biobesök för dem bägge två. Och storm om Maya har ett så fint budskap så den filmen vore perfekt som premiärfilm ör att vår lilla tjej.
  Vi ses, kanske ilöpspåret?

 22. Johanna

  Åh! Skulle såå gärna ta med mina 2 tjejer och deras kusin på bio!
  Min yngsta (4år) har aldrig varit på bio, så det skulle vara spännande för henne.
  Skulle vilja ge dem detta som en liten belöning för att de tappert går upp tidiga morgnar, kämpar på i skolan och på dagis och främst till min stora tjej som haft det jobbigt i skolan men det börjar bli bättre nu.
  Vardagen är inte alltid rosenskimrande men de gör den lättare mina guldklimpar!!

 23. ida

  Åååh jag skulle så gärna vilja gå på bio med min dotter Isabella som är 5 år. Det var så länge sen vi hittade på något roligt tillsammans hon och jag. Mycket övertid på jobbet och andra vardagsbestyr tar ju tyvär upp mycket av tiden.
  Ha en fin dag! Kramar från Ida!

 24. Anna

  Skulle faktiskt ge dem till min fina vän och hennes barn. En uppmuntran till en mamma som sliter med kronisk värk men alltid sätter sina barn främst!

stats