Header Image

Sandra - Mamma till Wilmer och Joline

Välkommen till Sandras blogg! Jag är en 27 årig tjej, toppbloggare i Norrköping och hos Vimedbarn, och mamma till Wilmer & Joline. Jag bor med min sambo, i vårt nybyggda hus utanför Norrköping. Hos mig får du läsa om det mesta inom familjeliv, mat & bakning med receptinspiration, inredning, shopping, resor och mycket mer. Välkomna hit! Vill ni komma i kontakt med mig? Maila på: [email protected]

Nyårsmeny 2 – Tips!

Publicerad,

Tips nummer 2 , på 3 – rätters meny inför nyår kommer här.
Klicka på länkarna för att komma till respektive recept.

Förrätt – Gratinerad hummer.

Hummer hör nästa till nyår tycker jag, och detta recept på gratinerad hummer är riktigt smaskigt. Det åt vi för 2 år sedan på nyår och ska göra även i år.

 

gratinerad-hummer-2

Varmrätt – Kyckling med balsamicosås

Den här kycklingrätten är to die for. SÅSEN, kan man äta med sked. MUMS!

 

 

Efterrätt – Tobleroneparfait

Ingredienser:

250 g Toblerone
6 äggulor
1 dl socker
5 dl grädde

Vispa grädden löst. Smält chokladen över vattenbad. Vispa sen ägg och socker pösig och blanda ner chokladen i äggblandningen. Vänd sist i grädden i chokladblandningen. Lägg i plastfolieklädd form i frysen minst 6h (eller över natten).
Koka lite hallon och lägg upp hallonsås på en tallrik. Ta fram parfait några minuter innan servering. Skär i bitar och servera på en bädd av hallonsås och med färska bär. Riv gärna lite Toblerone choklad över.

 

tobleroneparfait

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *