De här tillhör en av mina favoriter. Mint och choklad. Det är sååå gott tillsammans.
Det här är en mjuk god fudge med lite crisp från Polkagrisarna. Så gott!!!
Du behöver:
200 g after eight
200 g mörk choklad
100 g ljus choklad
1 burk kondenserad sötad mjölk
5-6 polkagriskäppar eller några vanliga polkagrisar
Gör såhär:
Smält med hjälp av vattenbad ihop 250 g choklad med ca 150 g After eight,
Tillsätt den sötade kondenserade mjölken och rör ihop.
Häll ner chokladen i en form som är klädd med bakplåtspapper, ca 15×20 cm.
Klipp resten av din After eight i små bitar och fördela över fudgen.
Låt stelna inne i kylen. Krossa polkagrisarna. Smält sen chokladen som är kvar och fördela över fudgen.
Strö sen över polkagrisen innan chokladen hinner stelna.
Skär sen lagom stora bitar och förvara i kylen.