Sandra – Mamma till Wilmer och Joline

Wilmers premiär i Cab!

Jag, pappa och Wilmer åkte bort en sväng till mina kusiner och faster och farbror.
Pratade, lekte med Wilmer och jag solade lite. Sen blev det även lite korvgrillning.
De hade redan 21 grader i sin pool. Blev lite sugen på att ta mig ett dopp, men jag är ju en sån badkruka så jag får vänta tills det är några grader mer.

Vi åkte nercabbat dit, så Wilmer hade sin premiär i Cab idag. Han såg lite fundersam ut faktiskt =)
Wilmer hade även premiär för shorts och t-shirt i Sverige idag. Solhatten var också på. Min lilla pluttis. Han trivdes verkligen.


Idag har det meckats lite här hemma och Wilmer ville gärna hjälpa till.Så söt i sin nya solhatt


(Jag ser helt muppig ut, jag vet!)

Jag solar och Julia passar Wilmer. Perfekt! =)

Nu är jag nyduschad, och har klätt på mig klänningen jag ska ha ikväll. Snart ska jag till Sara, där resten av mammagänget också ska vara. Då ska vi fixa ordning oss tillsammans, sen dricka lite drinkar. Det bär av mot stan, då det först blir mat, sen lite mer drinkar. Kanske ses ute i vimmlet?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emelie

  Hej Sandra! 🙂 Hade ni roligt ute? Gud så fel det blev förut. Jag såg direkt att det var du som satt på Max, men jag visste inte om jag skulle hälsa eller inte (usch, klart jag skulle gjort det direkt). Men sen så skulle jag hälsa, men då kollade du bort och tvärtom.. Men sen blev det ju i allafall ett "hej".. 🙂 Du hade jättefin klänning på dig! 🙂

  Skulle gått fram och pratat med dig, tänkte angående Jennys present och så. Har smsat och försökt få tag i min kompis angående tavlan. Men hon svarar inte, hon jobbar hela helgen.. Tänkte inte på att jag kunde pratat med dig på Max. Men med alkohol i kroppen så var det nog inte det första jag tänkte på, hmm.. 😛

  Försökte få tag på ditt mobilnummer på eniro från mobilen, men fick bara tag i hemnumret och det kändes ju inte så angeläget att ringa sådär dags direkt, hehe. Men hoppas det går likabra här på bloggen! 🙂

  Kul att ha sett dig "live" eller vad man säger i allafall. Man kan ju knappast tro att du har fött ett barn med den kroppen, du var ju supersöt 🙂

  Nej, nu ska jag diska.. Usch och fy! Men vi hörs säkert under dagen i morgon! Ha det så bra 🙂

  Kramar Emelie

stats