Sandra – Mamma till Wilmer och Joline

Tussan gillar också att spela och sjunga!

Jag satt och spelade och sjöng lite, och så kommer min lilla skruttis Tussan och vill hjälpa till.

Kanske vi ska satsa på att ha ett band tillsammans??

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sandrasblogg

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Vilken sötsak! 🙂

    Jo, det är ju mysigast där inte precis alla turister håller till (eller ja, jag antar bara..har inte varit till Phuket med på Phi phi och där var det rätt bra med turister) Priserna är ju högre där också och inte lika lätt att pruta.. Hehe..
    Men Koh Lipe var nästan i minsta laget. Helt underbar sand och kristallklart vatten, men man kunde gå runt ön på mindre än en dag (inklusive diverse bad- och solstopp!) Fanns inga vägar eller fordon där heller..

    Åh, Florida! Jag är inte avis, jag är inte avis… Måste intala mig själv det! 😛

stats