Sandra – Mamma till Wilmer och Joline

Trevlig valborg – Glad valborg?

Vad säger man? Trevlig valborg? Glad Valborg? jaja, hursom helst. Hoppas ni får en trevlig kväll.

Idag har jag varit i stan. "Stora" stan och köpte en tröja och ett par byxor till Wilmer, systemet och köpte massa öl till Claes, åkte till Maxi och åt lunch, storhandlade och kollade i lite affärer. Jag gjorde värsta fyndet. En vindsäker jacka på H&m barn för 79,50. Snacka om fynd! (Det var stl 158 och jag trodde inte jag skulle kunna ha den, men provade och den passade perfekt, så snacka om bra)

Pust är helt slut nu.

Snart ska vi iväg igen. Full fart!
Ikväll ska vi till Sofia, Magnus och Emelie. Blir mat och ev någon brasa,

Här är bilder på shoppingen


En luvtröja och ett par byxor från Lindex


Min vindjacka från H&m


Min Outfit för dagen. Jeans Gina, Skjorta Forever 21

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sandrasblogg

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Solveig

  Konstigt att det alltid är massa anonyma som frågar om barn nr 2 är på g? Kan de inte stå för vad de frågar eller? Hmm.. kan inte påstå att jag tycker det en ser ut som du är i närheten av att se ut som om det är fler barn på g 🙂

  Hoppas allt är bra med er och att Wilmer sover bättre nu 🙂

  kram

 2. Emma

  Vad spännande läser din blogg varje dag så ska håll utkik =) Ska söka upp dig så du får sjunha på min dag haha du har en röst som är så fin verkligen. Hoppas ni haft en bra dag/kväll.

  Tack så mkt =)

  Kram emma

 3. Lisa

  Vill inte spoila för dig så jag säger inget, men missa inga avsnitt 🙂

  Tack så mkt! Jag är inte riktigt nöjd med texten, men jag jobbar vidare! Kan inte du maila över några av dina modellkort i hög upplösning så kan jag leka lite med dem (om jag får) lisah@hotmail.com“>lillalisah@hotmail.com

stats