Sandra – Mamma till Wilmer och Joline

STORMEN PÄR!

Alla varnar om stormar och att lillebrosan till gudrun är på ingång. Än så länge verkar den inte kommit hit, den blåser lite, och regnar, men kanske blir det värre?
Vet inte om man ska tycka att det är läskigt, eller kanske lite mysigt?
Sitta hemma å höra hur det blåser, ha myskväll m film å så? Det kan ju vara mysigt.. men sen när man går ut och kanske bara flyger iväg..det är ju inte så kul. hehe… nä vi får se.. tror inte vi blir så hårt drabbade där vi bor… men det är synd om dem som är utan el osv.. det är inget kul!

jag sitter ju iallafall på jobbet..och det är ju mindre kul. har inte sovit så mkt inatt. så man är trött..så ja skulle vilja ligga hemma i sängen inbäddad i mitt mysa duntäcke och bara bli ompysslad hela dagen! mm det vore ju alldeles underbart.! drömmer mig bort!

o när man bara vill åka utomlands o ligga i solen och värmen. så känns det förskräckligt att sitta här. när det är storm och allt… ja måste boka in en resa snart..så man har något härligt att se fram emot.. jag är ju helt såld på brasilien och mexico så det får bli ngt av dem. mmmm vita stränder, sol o bad, värme, paraplydrinkar, utflykter….. finns det något bättre?
nä nu får jag återgå till jobbet igen… annars drömmer man sig bort allt för mkt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats