Header Image

Sandra - Mamma till Wilmer och Joline

Välkommen till Sandras blogg! Jag är en 27 årig tjej, toppbloggare i Norrköping och hos Vimedbarn, och mamma till Wilmer & Joline. Jag bor med min sambo, i vårt nybyggda hus utanför Norrköping. Hos mig får du läsa om det mesta inom familjeliv, mat & bakning med receptinspiration, inredning, shopping, resor och mycket mer. Välkomna hit! Vill ni komma i kontakt med mig? Maila på: [email protected]

Småbarn är inte kräsna!

Publicerad,

Det är så roligt med mindre barn! De blir glada för minsta lilla grej att titta på. Slev, platsbytta, reklamblad osv.

Vi har ett jätte fint babygym (Laban) men det har vi knappt aldrig använt. Utan istället är det de här fula plastgymmet som är ihoptejpat som gäller för Joline. (Vi köpte det till Wilmer då han gillade de babygym som fanns på öf bättre än Laban)
Hon älskar att sitta i sin bumbo och leka med det här. Hon sitter och flaxar med armarna och slår på alla sakerna så de låter massor. Så söt!

3 Kommentarer

  1. bättre sent än aldrig men här kommer receptet!

    1 fläskfile
    1 paprika
    champinjoner, antal efter smak (jag äter inte champinjoner så jag hoppade över det)
    1 pkt bacon
    3 dl creme fraiche
    3 dl grädde
    1 tsk paprikapulver
    3 msk tomatpure
    0,5 tsk chilipulver
    sambal oelek efter önskad styrka
    salt
    peppar

    gör så här
    skär fläskfilen i skivor. Hetta upp en stekpanna och stek skivorna, salta och peppra. Stek dem i ca 3 minuter på varje sida så de får en fin stekyta, de behöver inte bli genomstekta. Lägg över dom i en panna.
    Strimla paprika, stek den lätt och lägg över i pannan tillsammans med köttet. Om du väljer att ha champinjoner så skiva dom och stek tillsammans med lite smör, salta och peppra och på slutet ta lite lite socker och lägg sedan över i pannan tillsammans med det andra.
    Stek baconet ordentligt och häll på creme fraiche, grädde, paprikapulver, tomatpure, chilipulver och rör om, tillsätt sambal oelek efter smak. Häll över såsen i pannan, blanda runt försiktigt. Låt puttra i 10 minuter (jag fick ha på det längre för att köttet skulle bli klart)

    det står att man ska servera med pressad potatis men jag tog ris istället! 🙂

    Hoppas att du tycker det låter gott, och vill testa! 😉

  2. Näe vi har massor kvar 🙂 men jag blev sugen på att baka lite det är så gott det där brödet, så hade jag inte så mycket för mig 🙂
    Hittade du nåt fint i stan?
    Puss

  3. Var med och tävla om en canvastavla på min blogg! 🙂

Lämna ett svar till amanda Avbryt svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *