En annan paj som vi bjöd på, på dopet, och som är otroligt god och smidig att bjuda på eftersom den är kall.
Pajdeg:
125 ggr smör rumsvarmt
3 dl mjöl
3-4 msk vatten
klä pajform och grädda i 225 grader i ca 10-15 min.
(Ska ej få för mycket färg, för då blir den hård.
fyllning:
4 hårdkokta ägg
1 rödlök
2 pkt crabfish ca 100 gr per pkt
2 dl creme fraiche
1 msk senap
1 msk majonäs
Färsk dill
500 gr färska räkor
citron.
Koka äggen och låt svalna.
Finhacka rödlök, crabfish, och ägg och blanda ihop det med creme fraiche, senap och majonäs.
Blanda i hackad dill, och krydda med salt, vitpeppar ev cayenepeppar
Häll på fyllningen på pajskalet.
Garnera med dill, räkor, citron
Åh vilka smarriga pajer:) du är så duktig!
Får man se bilder från dukningen från dopet med:) ?! Tårtorna var ju helt underbara!
Kramar till en jätte fin blogg!
ååå vad gott det lät 🙂