Sandra – Mamma till Wilmer och Joline

Packning av bb väskan!

Är i full gång att packa bb väskan här hemma. Tror det kan vara bra att göra det, så man inte står där i sista sekunden och inte har packat något..
Men det står still i min hjärna.
Vad tusan ska jag packa ner?
Jag har ju packat den en gång innan, men det var ju snart 3 år sedan och jag kommer knappt ihåg vad som kan vara bra att ha med sig. Förrutom kläder…

Om ni har några bra tips på vad ni hade med er i er bb väska är det mer än välkommet att dela med sig =)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sandrasblogg

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jennifer
  2011-07-14 @ 18:44:27

  Postat av: C

  I Norrköping får man typ 3 blöjor nu för tiden, men det hänger ju gratisgrejer på bb. Tips är att ringa in i god tid och höra dig för hur läget är. Födde barn för ca 1 ett år sedan och under sommaren var det fullt allt som oftast och det kan vara bra att ha gott om tid om man behöver åka till Link. Mig tänkte de skicka dit, men som tur var slapp jag till slut. Hade vi satsat på Link hade det blivit barn på motorvägen. Hemska tanke… Packa ner strumpor. Inget trevligt att vara kall om fötterna… Lycka till!

 2. Anna S

  Några tips förutom det obligatoriska i klädväg och neccesär:

  Filt till bebis
  Mössa till bebis
  Napp
  Kamera och telefonladdare
  Egen kudde
  Tofflor
  Cerat o hudlotion
  Tidningar
  Godis
  Dricka

 3. Carro

  Kläder till dig och din partner, blöjer kan vara bra. Du får 8 st på bb. Hygienprodukter, kanske nått klädesplagg till bebisen…
  hoppas du får en fin dag! kram. =)

 4. thess

  Sååå skojsigt =)
  Smart att packa ner (mjukt toa papper)
  Napp ifall att.
  sköna tofflor, morgonrock till dig.
  Egna lakan då sjukhusets är ganska hårda & tvättade i starkt medel.
  Mössa till bebis.

  Ååå va spännande, njut av semestern & ladda batterierna…sen blir det full rulle =)
  Kram Thess

 5. Fru Jensen

  Vi fick panikpacka väskan medan jag gick med värkar två veckor för tidigt 🙂 Fredrik gjorde matlåda, mackor, packade ner kex, godis nötter, iphone-högtalare, böcker, dator, kortlek, ett par ombyten till oss alla tre osv.. Väskan var fullproppad! Nu tog förlossningen två timmar sen sov vi och åkte hem så det enda vi fick användning för var bebisens åka hem-outfit 🙂

  Men det är väl ändå lika bra att räkna med många långa timmar däruppe och packa efter det!

  Lycka till nu, gud så spännande!

  Kram Johanna

 6. Cam

  Jag har bara packat kläder, smink, tvål o sånt och en tidning Som jag kan läsa medan jag väntar på att gå hem, åker gärna hem direkt efter förlossningen 🙂

 7. michaela med bebis

  jaadu. jag hann ju inte använda något under förlossningen men efter var jag väldigt glad över mina inneskor och mjukiskläder. ett gäng byxor avverkade jag under bb-tiden. och chokladet som jag köpt för att ha under förlossningen åt jag istället natten efter han fötts. titta på bebis och äta choklad. det var grejer det =) hoppas du får ihop väskan på bästa sätt!
  kram.

stats