Sandra – Mamma till Wilmer och Joline

No more apartment

Nu är lägenheten såld, allt är påskrivet och klart.
lite sorgligt.. ja älskar ju verkligen min lägenhet. så fram till den 16 april ska jag njuta av varenda sekund som tillbringas i den! Man får väl också tänka på att det blev ett bra pris med. En bra start för framtiden! och allt vad den har att erbjuda.

Tussan har varit dålig i ca 2 veckor nu, så idag var vi hos veterinären.. hon har höga njurvärden. vilket hon hade i sommras med, men sen blev det bättre….
Men nu är det tillbaka igen! Så det blev att ta blodprov o klämma och känna.. Jag måste ha världens duktigaste kisse miss…hon sa inte ett knyst när de satte in en står nål i benet på henne å tog massa blod… lille skrutten…. (LOVE)
Nu blir det ännu mer special mat….mot vad vi har haft…. och så ska hon ta urinprov och nya prover om nån månad igen…satan va dyrt det är med djur! Men det är värt varenda krona! man vill ju inget hellre än att de ska må bra! Hon fick även medicin som hon ska äta. det ska bli intressant, undra om hon tänker äta de där pillerna…men hon brukar vara duktig så det hoppas jag inte blir några problem.


Vem skulle inte lägga ner massa pengar på den här sötnosen?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats