Sandra – Mamma till Wilmer och Joline

Midsommardagen!

Oj vad den här dagen sprungit iväg, och egentligen har vi inte gjort något speciellt.
Vi spenderar ju självklart all tid vi har tillsammans med Wilmers kusiner och föräldrar. Vi vet ju inte alls när vi ses nästa gång, men vi hoppas på att få till en resa i höst eller i vår.

Hur som helst. Dagen började med att Claes tog barnen i en liten tur i brandbilen och det var populärt. Sen har dagen flytit på och det har varit lite lek i sandlådan, lite soffmys och sen behövde barnen få springa av sig lite, så då åkte vi ner till gymnastiksalen och lät barnen leka loss. Det var också riktigt kul. Inte bara barnen som tyckte, utan även de stora killarna =)

Kvällen har vi spenderat hemma hos Claes föräldrar som firade 40 årig bröllopsdag idag, och vi har ätit super god mat. Så nu är magen ännu större än vad den brukar =)

Hoppas ni haft en fin midsommardag, trots konstigt väder.


Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sandrasblogg

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lovisa

    Hur brukar ni göra när ni inte ses så ofta? Kör ni msn och webcam? Skype?? Har själv en farbror i USA, men vi hörs ingenting.

  2. Josefin -Happy Days- Följ min fotoskola och vårt husbygge!

    Tack söta, det är ängen nedanför vårt radhus som jag varit ute och fotat på, tycker om den mkt! Hoppas ni haft en fin midsommar, vi börjar piggna till lite nu efter att ha åkt på magsjuka. Midsommar var i alla fall fin tills kvällen, men vi anade att det var något på gång redan på dagen så vi valde att fira ganska lugnt och sa ifrån att åka till kompisar som det var planerat från början. Ha en fin söndag, kram!

stats