Sandra – Mamma till Wilmer och Joline

Malta – TIPS!

Jag och Claes har bokat en weekendresa till Malta.
Det ser så himla magiskt ut och har länge velat åka dit.
Så nu har vi bokat en långweekend dit utan barn. Är så glad att vi lyckades få till en helg där vi kan få barnvakt och att vi får göra det här tillsammans.
Man behöver verkligen ta hand om varandra och sin kärlek emellanåt. Det är man alldeles för dålig på, men vi har bestämt oss för att verkligen bli bättre på det. För det har vi varit riktigt dåliga på de senaste åren.

Men nu åter till Malta.
Har ni varit där? Vad är det vi inte får missa?

Dela gärna med er av tips och ideér 🙂

 

malta-1 Malta-2013-137_web-lrg Malta-beach-cove--large

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. H

  Hejsan! Det finns mycket fint på Malta. Tips är huvudstaden Valletta, stranden Golden Bay, paradise Bay, Pop eye village, Blue lagoon, åka till gozo (hop on hop off bussen är bra där), Marsaxlokk har mycket fiskrestauranger och marknad vissa dagar. Dingli cliffs är fint på våren. Gamla huvudstaden Mdina.

 2. H

  Hejsan!

  Det finns mycket fint på Malta. Tips är huvudstaden Valletta, stranden Golden Bay, paradise Bay, Pop eye village, Blue lagoon, åka till gozo (hop on hop off bussen är bra där), Marsaxlokk har mycket fiskrestauranger och marknad vissa dagar. Dingli cliffs är fint på våren. Gamla huvudstaden Mdina.

  1. sandrasblogg

   Hanna: Tack snälla, så mycket fina tips!!! 🙂
   Ser verkligen fram emot att åka till Malta, och önskar nu att vi hade mer än bara 3 dagar att vara där nu!

 3. Sofia d

  Malta är underbart! Var där september 2016! Ett måste är comino! Hyr cyklop och ta er över till grottan på andra sidan berget! Så fint och häftigt att snorkla där. Det finns super härliga mat ställen på plats så ät när ni är där, billigt och fräscht.. vi gjorde misstaget att köpa mat på båten dit…. sen finns st Peters pool som är ett super mysigt bad ställe, där finns dock ingen mat att köpa så bra att ta med matsäck! Ha en trevlig resa 🙂

stats