Sandra – Mamma till Wilmer och Joline

Jävla Idioter!!!!!!!!!!

Asså, jag är sjukt förbannad nu!!!
Våra grannar som bor över oss är fan inte kloka i huvudet. Fattar inte va de håller på med. VARJE morgon, vaknar man av dem. Vi behöver ingen väckarklocka inte, utan kl 06,00 varenda dag, så sätter deras förbannade ungar igång. De kastar saker i golvet. de åker bobycar eller skateboard eller något annat, på hjul iallafall..
Om de så tappar en fjäder i golvet, så ekar de någon fruktansvärt mycket i hela våran lägenhet.
De skriker i trappuppgången, så det bara ekar och skär i öronen.

De verkar tammetusan alltid vara hemma med. Dygnet runt.
Jag är ledig idag. och från kl 7 då började de vara som värst, fram tills nu har de varit liv HEEEELA tiden.
Jag fattar inte vad de gör??

Nu har de gått till en gräns. Förrut kunde man bara störa sig på det. men nu riktigt blir jag hysterisk om detta ska fortsätta. Det är inte klokt!!!
Idag ska jag kontata hyresvärden och klaga.
Hon får gärna komma in hit en morgon och höra hur idioterna beter sig.
Tror inte hon skulle vilja uppleva en enda morgon som jag får uppleva varje dag.

Men det värsta utav allt är ju att hyresvärden med är helt störd. Vi klagade en gång i början, ungefär några veckor efter att de flyttat in. Då sa hon bara, ja men de är så trevliga, och har ju nyss flyttat in. Ge dem en chans…. Han är från Norrland och hon är förskolelärare…. SO???? Jag skiter i om han är från Norrland och hon förskolelärare. de får väl inte bete sig som de vill ändå?????

Jag vill flytta härifrån.
Hatar den här jävla lägenheten
Hatar hyresvärden!!!
Vill bo i mitt hus nu! Där ingen jävel kan störa mig! ÅHHH!!!

Har ni problem med grannarna?
Har ni några tips?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Frida

  Vi har konstiga grannar. Vi har finnar till grannar. Dem klagar hela tiden och har sig. I denna lägenhet vi bor i är man tvungen att ta trappuppgången och städa den. och dem gnäller stup i kvarten på oss. även om man har tagit trappen så gnäller dem iallafall. sjukt störande.

 2. Anna

  Jag vaknade förra veckan av att jag hörde grannen snarka. Det du, de måste vara rekord! Det är fan i meig lyhört här i Sthlm. Pusss pussssssssss

 3. Jenny

  gå upp & klaga då Sandra, de skulle jag göra, lätt! skit i hyresvärden.. gå till dom direkt & fråga va problemet är, och om de vill ha spö!!

 4. Svensson

  Fan då missade jag dig 🙁 ahh de e cool som fan .. ljuset drar igång 20 min innan klockan ringer, då är ljuset fullt (ska vara nån form av mjukt morgonljus. det ska kännas som när solen går upp) .. åsså kan man välja mellan olika naturljud eller radio ..

 5. sandra

  Måste vara fruktansvärt. Jag bor själv i norrland, när man läser sånt där blir man lite förvånad över hur vissa tänker om oss, som om vi vore några jävla utomjordingar. Bara föra tt vi bor längre upp i sverige betyder det inte att vi är rubbad i skallen. Hoppas det löser sig för dej!

stats