Sandra – Mamma till Wilmer och Joline

I need some help!

Mexico närmar sig med stormsteg och jag sitter och kikar på lite sommarkläder på nätet. H&M har ju fått in lite fina sommarkläder, så jag tänkte klicka hem lite nytt, framförallt till Wilmer. Det är faktiskt helt sjukt med hans sommarkläder.
Han har iprincip kunnat ha samma kläder som han hade när han var typ 2 år. Såklart att vi förnyat och plockat bort endel ändå, men så sjukt. T shirts och shorts funkar väldigt länge för honom.

Joline behöver också lite nytt. Hon har ju växt en hel del sedan i sommras, så hon kan ju inte alls använda så mkt av sina sommarkläder.

Men det var inte det jag skulle skriva om nu, utan jag skulle be om hjälp.
Jag hittar inga solhattar eller så tyvärr. Men så kom jag på denna som Joline hade i sommras. Vad kallas det som hon har på huvudet? De är ju perfekt skydd mot solen.
I värsta fall om jag inte hittar något på nätet kanske jag kan sy en sån. Borde ju inte vara så svårt?

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Christine

    Tack för en inspirerande & fin blogg! Vad roligt med en stundande Mexico-resa… Ni börjar ju bli riktigt resvana med barn;) Kan inte du lägga upp lite restips när man reser med barn? O kanske tom en packningslista med lite ”bra att ha”-saker? Vore ju hur bra som helst att få lite tips! Gott nytt år och trevlig resa!

    1. sandrasblogg

      Christine: Tack snälla va glad jag blir! Kan absolut göra en liten guide som kan vara bra när man ska resa med barn. Håll utkik! 🙂

stats