Sandra – Mamma till Wilmer och Joline

Hur du får till den perfekta majskolven!

Majs är ju ett riktigt gott tillbehör när man t.ex grillar. Det finns mängder av olika varianter av majskolvar, men INGET klår de färska.
Det är en liten större process att tillaga färska majskolvar men så värt det!
Gör såhär:

Börja med att ta bort bladen och ”trådarna” från majsen.
Lägg dom sedan i en kastrull och koka i ca 10 minuter. (majskolvarna får en gulare färg när de är klara)
Lägg dom sedan på grillen så de får lite grillyta.
Pensla med smör, och strö över flingsalt och lite persillade krydda. PERFEKTION!

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats