Sandra – Mamma till Wilmer och Joline

En perfekt dag i skidbacken!

Alltså, shit vilken underbar dag vi har haft. Känns som man spenderat en perfekt vecka i fjällen, fast vi i själva verket spenderat en dag i Yxbacken. Men vilket väder. Helt otroligt!

Klarblå himmel, sol, underbar skidåkning, super glad och härlig unge som bara är huuuur duktig som helst, en nöjd Joline som har spenderat dagen med att titta på alla som åker skidor tillsammans med sin farmor. Ja det går inte med ord beskriva hur mycket energi som byggdes upp under den här dagen. Lovely!

(Wilmer har tidigare bara åkt i barnbacken, men idag fick han premiära med att åka i de stora backarna, och det var ju verkligen inga problem. Han bara kör. Hans vurpor går att räkna på en hand. Det är galet. En ny film från dagen kommer dyka upp också.)
Det var jag, Claes, Wilmer, mina och Claes föräldrar som åkte dit, och tror alla var lika nöjda med dagen. Solen riktigt värmde, och detta är verkligen vad man kan kalla en perfekt vinterdag.

Tyvärr tog jag bara lite foton med min telefon, men det fick duga för dagen. Hade med mig andra kameran, men kände att det var dumt att åka med den… Man vet ju aldrig…

 Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats