Dagens Torsdag! | Sandra - Mamma till Wilmer och Joline

Sandra – Mamma till Wilmer och Joline

Annons

Dagens Torsdag!

image842
Jeans: Acne
Stövlar: Top Shop
Tröja: Esprit
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sandrasblogg

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofia

  Jo, provdök första gången jag var i Thailand (min kusin och hennes man dyker, så de drog med mig också..) och nu i början av året när vi var i Thailand tog vi dykcert jag och Anton! Fast vi har inte haft tid att dyka efter det.. :/

  Var i USA har du varit tidigare?

  Jag vill verkligen ha ett jobb! Fast såå tråkigt har jag ändå inte om dagarna..

 2. Lina

  Jo det är en skitbra lösning! Ska lägga ut lite bilder på hur man sätter i det och hur limmet ser ut m.m. Det är många som frågar och jag delar gärna med mig för jag tycker vissa av de andra metoderna sliter så jävligt på håret och det tycker ingen om! 🙂

  Åh, det är de andra inhandlade stövlarna va? Så extremt snygga var de också! Ska nog ta ett lån på en mille, sticka upp till sthlm och shoppa loss på allting! 😀 Finns inga kul affärer i mindre städer, det är så jävla tråkigt! Men mysigt! 🙂

Annons
stats