Sandra – Mamma till Wilmer och Joline

Cancer, go fuck yourself!

Denna vidriga sjukdom, jag och alla andra på denna jord önskar den ska försvinna ifrån denna värld.
Vi måste hjälpa forskningen gå framåt, och bidra med vad vi kan.
Man kan stötta och hjälpa till med små medel, t.ex genom att köpa rosa varor i de butikerna som stöttar cancerforskningen, vi kan bli månadsgivare och varje månad bidra med ett belopp för cancerforskningen.

ALLA känner eller vet någon som drabbats, och därför är det så nära. Alla har en relation till cancer, på ett eller annat sätt.
Jag har flera i min närhet som drabbats, i olika typer av cancer. Somliga klarade inte av kampen, medans andra gjorde, vilket jag är oerhört tacksam över. Det beror förmodligen på att vi kommit så långt med forskningen, och den visar verkligen hur långt vi kommit.
Tänk om man kan hitta ett botemedel, som gör att vi kan utrota denna vidriga sjukdom.
Det är min högsta önskan!

 

slide1

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. morfar

    Håller med dig Sandra. Och jag var en av dom som klarade mig.
    Skulle önska att det blå bandet blev lite mer uppmärksammat.

stats