När vi planerade vårt bröllop så var vi oerhört kluvna över om vi skulle ha en sittande 3 rätters middag eller en buffé.
Jag ville inte att det skulle bli stelt, så därför lockade buffé mer, samtidigt som jag absolut inte ville att de skulle kännas lite och snålt,.. Så då kom jag på det, vi kör en kombination.
När alla gästerna anlände så blev det mingel med bubbel och 4 olika snittar som serverades innan vi kom.
Vi valde att ha en serverad förrätt, som stod på borden när gästerna fick sätta sig.
Där fanns då en stor plocktallrik med massa gott på. Oliver, tapenade, ost, kex, skinkor, korv mm. Det är verkligen typiskt oss. Vi älskar charkisar, så det kändes som den perfekta förrätten att servera på vårt bröllop.
Sen körde vi på en stor buffé, som var både varm och kall.. Det för att det är avslappnat, och ger gästerna chans att röra lite på sig under middagen.
Buffén innehöll: Grillspett på fläskfilé, varmrökt lax, kallskuren kyckling med gremolata, potatissallad med fetaost och rucola, rostad färskpotatis, melonsallad, grönsallad, Tzatziki, citroncreme, chili bearnaisesås, guacomole, oliver, surdegsbröd och kuvertbröd, samt ost.
Sen fanns det grillad halloumi på spett för de som var vegetarianer.
Sen valde vi att strunta i efterrätt och köra bröllopstårtan som dessert, för att inte dra ut på middagen allt för mycket.
Bröllopsmiddagar har ju en tendens att dra iväg i tid, och därför valde vi att ta bort dessert eftersom många brukar tycka att det blir för mycket med både det och sen bröllopstårta.
Våran tårta hade innehöll en passionsfruktsmousse och jordgubbsmousse, täckt med marshmallowsfondant.
Sen hade vi en stor godisbuffé med massor av snacks, som man kunde plocka från under kvällen.
Tyvärr så fotades varken varmrätten, eller godisbuffén.. Så här kommer bilder på plocktallriken och tårtan.
(Om jag fick ändra på någonting från dagen så skulle det vara att fortsätta att ha fotograf hela kvällen också. Så tråkigt att mestadels bara ha massa mobilbilder från gästerna från kvällen 🙁 )