Det är så roligt med mindre barn! De blir glada för minsta lilla grej att titta på. Slev, platsbytta, reklamblad osv.
Vi har ett jätte fint babygym (Laban) men det har vi knappt aldrig använt. Utan istället är det de här fula plastgymmet som är ihoptejpat som gäller för Joline. (Vi köpte det till Wilmer då han gillade de babygym som fanns på öf bättre än Laban)
Hon älskar att sitta i sin bumbo och leka med det här. Hon sitter och flaxar med armarna och slår på alla sakerna så de låter massor. Så söt!
Var med och tävla om en canvastavla på min blogg! 🙂
Näe vi har massor kvar 🙂 men jag blev sugen på att baka lite det är så gott det där brödet, så hade jag inte så mycket för mig 🙂
Hittade du nåt fint i stan?
Puss
bättre sent än aldrig men här kommer receptet!
1 fläskfile
1 paprika
champinjoner, antal efter smak (jag äter inte champinjoner så jag hoppade över det)
1 pkt bacon
3 dl creme fraiche
3 dl grädde
1 tsk paprikapulver
3 msk tomatpure
0,5 tsk chilipulver
sambal oelek efter önskad styrka
salt
peppar
gör så här
skär fläskfilen i skivor. Hetta upp en stekpanna och stek skivorna, salta och peppra. Stek dem i ca 3 minuter på varje sida så de får en fin stekyta, de behöver inte bli genomstekta. Lägg över dom i en panna.
Strimla paprika, stek den lätt och lägg över i pannan tillsammans med köttet. Om du väljer att ha champinjoner så skiva dom och stek tillsammans med lite smör, salta och peppra och på slutet ta lite lite socker och lägg sedan över i pannan tillsammans med det andra.
Stek baconet ordentligt och häll på creme fraiche, grädde, paprikapulver, tomatpure, chilipulver och rör om, tillsätt sambal oelek efter smak. Häll över såsen i pannan, blanda runt försiktigt. Låt puttra i 10 minuter (jag fick ha på det längre för att köttet skulle bli klart)
det står att man ska servera med pressad potatis men jag tog ris istället! 🙂
Hoppas att du tycker det låter gott, och vill testa! 😉