Idag blev det pannkakor till middag.
Jag älskar när de är sådär ljusbruna och har en frasig liten kant på sig, då är dom som godast!
Jag gillar att ha socker och glass på pannkakorna.
Vad brukar du ha på dina pannkakor? Kanske kan få nya tips och ideér.
brieost
Gotländsk morotssylt och keso.
Banan, sirap och kanel är gott. Annars brukar jag mixa frysta hallon och vispgrädde med en stavmixer till en röra. Supergott, och så slipper man sockret i sylten:)
om där blir pannkakor över till dagen efter så är det jääättegott att äta de kalla pannkakorna med sirap på. Rekommenderas starkt 🙂
pannkakorna ska vara precis så som du skrev :)!
Tycker det är godast med strösocker och lite hallonsylt på!
Kram
Antingen sylt och grädde.. eller också socker i och sen ost ovanpå när man rullat ihop den ;P
Jag äter helst smör och socker till pannkakan. 🙂
Blåbärssylt och vaniljglass är gott att blanda ovanpå. 😉
Hej!
Jag som har tre barn kan tycka att sylt, socker och glass blir en aningen för sött vissa gånger (inte alla) mosar gärna banan, river i äpple fint, pressar lite lime över och en nypa vanilj som sedan blandas ner i denna härliga röra! Känns lite nyttigare i mitt mammahjärta! 😉
Tack för en härlig blogg!
// Jenny F