Tobleronetryffel – Recept!
Snart är det jul, här i vårt hus ?
Vill ni prova en riktigt god tryffel, så ska ni absolut prova denna. Tobleronetryffel med hasselnötskross. Så goda!
Ingredienser:
0.75 dl vispgrädde
200 g toblerone
Hasselnötskross (Finns färdigt i en påse, vid alla bakprylar)
Gör så här:
Hacka Toblerone i små bitar.
Hetta upp vispgrädden i en kastrull – Obs, den får inte koka!
Tag sedan bort från värmen och tillsätt hackad toblerone.
Låt stå i 5 minuter och rör sedan om till en len tryffel.
Ställ sedan in i kylskåp i minst 2 timmar – gärna längre.
När tryffeln stelnat så kan du rulla den till bollar. Rulla den i hasselnötskross
HEj precis tagit ut dem ur kylen men det är inte stekt, varit i kylen över natten.
Du menade frysen väl?
Karolina: de ska stå i kylen. Det ska räcka för att stelna. Blev de inte bra?
HEj precis tagit ut dem ur kylen men det är inte stekt, varit i kylen över natten.
Du menade frysen väl?