The perfect salsa!
Igår fick jag lära mig hur man gör den perfekta salsan.
Den är riktigt god, och känns otroligt fräsch eftersom man gör allt själv, med färska råvaror.
Ska ätas med nachos, och är perfekt att ställa fram som lite snacks innan grillmiddagen är färdig.
Du behöver:
(Bild 1)
Tomater
Lime
Färsk koriander
Röd lök
Färsk Jalapeno
Färsk torkad peppar
Salt och peppar
– Börja med att lägga den torkade pepparn i vatten. (Räcker oftast med en bit, beroende på hur stark du vill ha den) Den ska ligga där ca 1 h innan resten av salsan ska göras.
– Skala sedan av allt skal på tomaterna (Bild 2 & 3)
– Dela tomaterna på mitten och ta ut alla kärnor. (Dela tomaten så att ”kärnhuset” kommer åt rätt håll (Bild 4)
– Finhacka tomater, rödlök, Jalapenos och den torkade pepparn och lägg i en skål
(Bild 5 & 6)
– Hacka färsk koriander och krydda med salt, peppar & lite lite strösocker (Bild 7)
– Blanda ihop allting och smaka av.
– Klart att servera (Bild 8)
Gott att göra det själv 🙂
Svar: Ja men det är skönt att ha en bra graviditet 🙂
Ja jag ska spara receptet så ska jag testa att göra den sen när vi väl flyttat 🙂
Ser mycket gott ut!! 🙂