Igår hade vi en riktigt trevlig lördagskväll med vänner.
Vi inledde kvällen med plocktallrik med charkisar, och lite god Prosecco i glaset.
Sen blev det grillat med massa olika saker.
Barnen åt hamburgare och pomme, det fanns ett veggo alternativ, portabello burgare med Haloumi och tryffelcreme, det grillades tjocka entrecote bitar, vi friterade sötpotatis, och grillade sparris som toppades med pecorino ost och flingsalt, vi hade en pepparsås, grillad majs, och också grillade revbensspjäll. Det fanns mat till betydligt fler än vi var med andra ord 🙂
Till efterrätt hade jag gjort en rabarberparfait som toppades med mandelspån smul och en flädergranité. Så syrlig och god.
En riktig pang middag som var supergod, och vi satt ute med värmare och umgicks, barnen lekte, så det var en riktigt härlig lördagskväll.
Recept på de olika rätterna kommer dyka upp. Väl värt att prova mycket av sakerna!!