Header Image

Sandra - Mamma till Wilmer och Joline

Välkommen till Sandras blogg! Jag är en 27 årig tjej, toppbloggare i Norrköping och hos Vimedbarn, och mamma till Wilmer & Joline. Jag bor med min sambo, i vårt nybyggda hus utanför Norrköping. Hos mig får du läsa om det mesta inom familjeliv, mat & bakning med receptinspiration, inredning, shopping, resor och mycket mer. Välkomna hit! Vill ni komma i kontakt med mig? Maila på: [email protected]

Klassiska semlor eller en pimpad variant?

Publicerad,

På tisdag är det fettisdagen, eller semeldagen.

Har ännu inte ätit någon semla i år, men ska nog unna mig en på tisdag.
Gillar ni semlor? Jag tycker det är sådär.. Men en per år är lagom.

Kan dock inte bestämma mig för om jag ska baka egna, eller köpa färdiga semlor.
Har aldrig gjort egna semlor, så är lite nyfiken på att prova.

Fick en prenumeration på tidningen Baka av farmor i julklapp och den är full av massa spännande semelvarianter.

Vaniljsemlor med blåbärsgrädde, kaffesemlor med hasselnötsmassa, minichokladsemlor med chokladganache och polkagrädde, Citronsemla med hallongrädde och pistagesemlor.

Någon ni tycker låter extra god? Eller är det den vanliga klassiska semlan som ni föredrar?

3 Kommentarer

  1. Jag är inte så förtjust i semlor heller, den med vanilj & blåbär lät smaskig! Kramar

  2. Hej, skulle jag kunna få låna din bild? 🙂 länkar till din blogg såklart :).

  3. Tack så mycket :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *