2 dagar kvar, och nu styr nog de flesta hemmen, för att förbereda inför julen.
Vill ni baka ett enkelt och gott julgodis, kan jag tipsa om Mintfudge.
Mint och choklad passar otroligt bra ihop.
Det här är en mjuk god fudge med lite crisp från Polkagrisarna. Så gott!!!
Du behöver:
200 g after eight
200 g mörk choklad
100 g ljus choklad
1 burk kondenserad sötad mjölk
5-6 polkagriskäppar eller några vanliga polkagrisar
Gör såhär:
Smält med hjälp av vattenbad ihop 250 g choklad med ca 150 g After eight,
Tillsätt den sötade kondenserade mjölken och rör ihop.
Häll ner chokladen i en form som är klädd med bakplåtspapper, ca 15×20 cm.
Klipp resten av din After eight i små bitar och fördela över fudgen.
Låt stelna inne i kylen. Krossa polkagrisarna. Smält sen chokladen som är kvar och fördela över fudgen.
Strö sen över polkagrisen innan chokladen hinner stelna.
Skär sen lagom stora bitar och förvara i kylen.