Istället för fredagstacosen!
I fredags åt vi något jättegott, som jag tänkte dela med mig utav.
Den klassiska fredagstacosen i all ära, men kul att prova något nytt.
Kryddig texmex-wrap !
600 g skinkrulle eller annat fläskkött
2 msk tomatpuré
1 msk olivolja
2 tsk paprikapulver
2 tsk spiskummin
2 tsk torkad oregano
Salt
1 tsk flytande honung
2 vitlöksklyftor
Grönsaker
Gör såhär:
Tärna köttet i 2 * 2 cm stora bitar. Lägg i en bunke.
Tillsätt olivolja, tomatpuré, paprikapulver, spiskummin, oregano, honung, salt, och pressa ner 2 vitlöksklyftor. Rör om.Tärna grönsakerna du önskar ha till och lägg i mindre skålar.
Fräs köttet i marinaden i olivolja, i ca 2-3 min. Tillsätt 1 dl vatten, och låt sedan puttra på svag värme i 3-4 minuter, eller tills köttet är genomstekt.
Värm tortillabröd och servera Texmex kött med grönsaker och en klick gräddfil.
.