Header Image

Sandra - Mamma till Wilmer och Joline

Välkommen till Sandras blogg! Jag är en 27 årig tjej, toppbloggare i Norrköping och hos Vimedbarn, och mamma till Wilmer & Joline. Jag bor med min sambo, i vårt nybyggda hus utanför Norrköping. Hos mig får du läsa om det mesta inom familjeliv, mat & bakning med receptinspiration, inredning, shopping, resor och mycket mer. Välkomna hit! Vill ni komma i kontakt med mig? Maila på: [email protected]

Istället för fredagstacosen!

Publicerad,

I fredags åt vi något jättegott, som jag tänkte dela med mig utav.
Den klassiska fredagstacosen i all ära, men kul att prova något nytt.

Kryddig texmex-wrap !

600 g skinkrulle eller annat fläskkött
2 msk tomatpuré
1 msk olivolja
2 tsk paprikapulver
2 tsk spiskummin
2 tsk torkad oregano
Salt
1 tsk flytande honung
2 vitlöksklyftor
Grönsaker

Gör såhär:
Tärna köttet i 2 * 2 cm stora bitar. Lägg i en bunke.
Tillsätt olivolja, tomatpuré, paprikapulver, spiskummin, oregano, honung, salt, och pressa ner 2 vitlöksklyftor. Rör om.Tärna grönsakerna du önskar ha till och lägg i mindre skålar.
Fräs köttet i marinaden i olivolja, i ca 2-3 min. Tillsätt 1 dl vatten, och låt sedan puttra på svag värme i 3-4 minuter, eller tills köttet är genomstekt.
Värm tortillabröd och servera Texmex kött med grönsaker och en klick gräddfil.

.

texmex wrap

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *