Det ska bi fint väder i helgen, och vad passar inte bättre än att ta fram grillen och grilla något gott.
Ett av mina heta grilltips är Beercanburgers
Jag gjorde enligt följande recept, men man ha i vad man själv vill i fyllningen.
4 stora burgers:
Ingredienser:
1 kg nötfärs
Salt, peppar
Barbecuesås
1 paket Bacon
Champinjoner
Zucchini
Paprika
Valfri ost
Soltorkade tomater
Färskost
Gör såhär:
Blanda runt kryddor och barbecuesås och rulla till 4 stora köttbullar.
Ta en kall ölburk och tryck igenom köttbullen. Tryck köttfärsen runt om så du får en jämn kant.( Du får hjälpa till lite och trycka/forma runt färsen runt burken)
Linda 2 skivor bacon runt om.
Finhacka de grönsaker du vill fylla burgaren med. Jag hade paprika, zucchini och champinjoner, soltorkade tomater. Förstek i en stekpanna.
Lägg en klick av valfri färskost eller annan ost i botten. Fyll på med fyllningen och ytterligare lite barbecuesås, toppa med valfri ost.
Grilla på indirekt värme (ca 150 grader) i 50-60 min.
Servera med pomme, coleslaw, i bröd, med sallad, eller hur ni själva önskar.
.