Sandra – Mamma till Wilmer och Joline

Grilltips till helgen!

Det ser ut som att det ska bli fint väder i helgen, och vad passar inte bättre än att ta fram grillen och grilla något gott till middag?
Ett av mina heta grilltips är Beercanburgers

Jag gjorde enligt följande recept, men man ha i vad man själv vill i fyllningen.
4 stora burgers:

Ingredienser:
1 kg nötfärs
Salt, peppar
Barbecuesås
1 paket Bacon
Champinjoner
Zucchini
Paprika
Valfri ost
Soltorkade tomater
Färskost

Gör såhär:
Blanda runt kryddor och barbecuesås och rulla till 4 stora köttbullar.
Ta en kall ölburk och tryck igenom köttbullen. Tryck köttfärsen runt om så du får en jämn kant.( Du får hjälpa till lite och trycka/forma runt färsen runt burken)
Linda 2 skivor bacon runt om.
Finhacka de grönsaker du vill fylla burgaren med. Jag hade paprika, zucchini och champinjoner, soltorkade tomater. Förstek i en stekpanna.
Lägg en klick av valfri färskost eller annan ost i botten. Fyll på med fyllningen och ytterligare lite barbecuesås, toppa med valfri ost.
Grilla på indirekt värme (ca 150 grader) i 50-60 min.

Servera med pomme, coleslaw, i bröd, med sallad, eller hur ni själva önskar.

.

beercan burgersbeercan burgers 1beercan burgers 2beercan burgers 3beercan burgers 4

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats