Dagens middagstips – Torsk med kräftost och pressad potatis!
Dagens middagstips är gjort på fisk.
Du behöver:
400 gr torsk eller annan vit fisk
½ pkt kräftost
2,5 dl matlagnoingsgrädde
½ purjolök
Salt och peppar
Valfritt: Räkor eller kräftstjärtar som garnering
Sätt ugnen på 200 grader
Skala och koka potatis
Lägg ett tinat torskblock i en form och smeta kräftost över blocket.
Finhacka purjolök och strö över fisken.
Ställ in i mitten av ugnen i ca 30 min.
Efter 15 min häller du i matlagningsgrädden. Du kan då och då ösa sås över fisken.
Om du vill ha i lite extra räkor eller kräftor så lägg in det några minuter innan det är klart.
Efter ca 30 min är det klart. Pressa då potatisen och lägg upp fisken och såsen på tallriken.
Servera gärna med lite sallad.
Det ser ju inte så gott ut på bilden, men jag lovar. Det är gott.
Ja, det är nog en bra idé att göra det 🙂 Härligt våriga chokladbollar ni har gjort! 🙂
Mums det låter jättegott. jag brukar göra kräftsoppa med kräftost i. Måste komma ihåg att prova detta nån gång också =)!
Tack för din kommentar hos mig. Det är väldigt lätt att få fina bilder när solen skiner ute. Hade nästan glömt bort det nu när det varit mörkt och grått så det var roligt att få fina vinterbilder ute i solskenet =)!
Hoppas du haft en bra dag!