Här kommer ett middagstips till er!
Fetaostfyllda köttfärsbiffar, med rotfrukter serveras med en vitlöks och fetaostkräm.
för 4 portioner behöver du:
700 gr Köttfärs
5 msk finhackad färsk persilja
10 Potatisar
2 morötter
1 rödlök
150 gr Fetaost
Turkist yoghurt
Salt
Peppar
Färsk timjan
Vitlök
Börja med såsen.
Häll upp turkiska yoghurten i en skål. Salta och peppra, och finhacka i färsk persilja.
Smula sönder fetaost och pressa i en vitlöksklyfta. Blanda och ställ in i kylen.
Börja med att skala potatis och morötter och skär i klyftor. Skär även rödlöken i klyftor, lägg allt på en plåt.
Häll över olja och salt, peppar, in i ugnen på 220 grader i ca 20-25 min
Blanda köttfärsen med salt, peppar, pesillade krydda samt färsk persilja.
Gör lagom stora biffar och tryck i små bitar fetaost.
Stek på lagom värme i smör.
Servera med lite sallad och dekorera rotfrukterna med lite färsk timjan.
Smaklig måltid!