Sandra – Mamma till Wilmer och Joline

Dagens middagstips!

När man haft pizzanight får man ofta väldigt mycket ingredienser över, så då passar det perfekt att göra ett litet ihopkok av resterna.
Idag slängde jag ihop en salamipasta, med bla, bacon, champinjoner, toppat med parmacrisp.
Ingredienser:
Salami
Bacon
Paprika
Färska champinjonerMatlagningsgrädde
Färsk Basilika
Körsbärstomater
Parmaskinka
Parmesan

Gör såhär:
Sätt på ugnen på ca 200 grader och ställ in en plåt med några skivor parmaskinka. Låt de vara inne i ugnen ca 10 min, tills de fått färg och är krispiga.
Koka pastan i rikligt saltat vatten.
Stek paprika, champinjoner, salami, bacon. Häll på lite matlagningsgrädde och låt puttra med lite svartpeppar.
När du häller av pastavattnet sparar du ca 0,5 dl och häller i stekpannan.

Lägg upp pastan i en tallrik, och toppa över med pastasåsen.
Klipp över färsk basilika, skär upp tomater och riv över parmesan.
Krydda med lite svartpeppar.

Smaklig måltid!

 

Salamipasta1Salamipasta 2

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats