Det är många som undrar hur man gör den här typen av bullar, (snurrad bulle) och eftersom vi hade bullbak här hemma idag, så passade jag på att göra en guide åt er 🙂
Kavla ut degen och smöra den med smör. Strö över socker och kanel, och vik degen som på första bilden upp till vänster.
Sen viker du ner den andra delen så den möter den andra vikta delen.
Skär ca 1,5 cm lång remsa och tvinna den. Sen kringlar du ihop den och trycker upp ändarna på undersidan.
Sen penslar du ägg och strör över strösocker, eller annan topping, och gräddar i ugnen.
Svårare än så är det inte 🙂
Joline lekte loss med alla formar, och jag och Wilmer hjälptes åt att baka bullarna.
Hej! Kan du inte lägga upp receptet på bulldegen:)
Hej Sandra du får själv klart gå in på min blogg om du vill den heter http://ramni.devote.se/
Hej!!
Du har en jätte fin blogg bruka kika in lite då och då titta på den. Så fint ni bor oxå / Evelina
Evelina: Tack snälla, Va glad jag blir!