Pizza tips!
I lördags hade vi ju pizzakväll här hemma med våra kära vänner. Vi hade en super kväll tillsammans med lek & bus, skratt, spel och såklart super goda pizzor.
Det är många som frågat oss om vår pizzasten som vi har, och den har vi ju fått i present av Claes bror med familj.
Men sen hände en olycka med den, och den gick i två bitar, så vi fick börja söka efter en ny, för vi ville inte alls klara oss utan en pizzasten i köket.
Och till vår lycka hittade vi en liknande den vi hade, och i lördags premiärade vi den. Perfekta pizzor som alltid.
Så nu tänkte jag TIPSA er om att ni hittar en sån pizzasten från Bagaren och Kocken.
Ett annat tips som jag vill dela med mig av är när ni bakat ut pizzan och ska lägga på ingridienserna. Börja med tomatsåsen, strö på osten, och sen lägger ni på resten av ingridienserna som ni vill ha på pizzan.
Många lägger på osten sist, och det blir inte alls lika bra.
Sen gäller det att stenen är riktigt upphettad. Sätt ugnen på 300 grader och låt den bli riktigt varm innan ni kör in pizzan i ugnen.
Den blir klar på några minuter när den väl gräddas.