Klassiska semlor eller en pimpad variant?
På tisdag är det fettisdagen, eller semeldagen.
Har ännu inte ätit någon semla i år, men ska nog unna mig en på tisdag.
Gillar ni semlor? Jag tycker det är sådär.. Men en per år är lagom.
Kan dock inte bestämma mig för om jag ska baka egna, eller köpa färdiga semlor.
Har aldrig gjort egna semlor, så är lite nyfiken på att prova.
Fick en prenumeration på tidningen Baka av farmor i julklapp och den är full av massa spännande semelvarianter.
Vaniljsemlor med blåbärsgrädde, kaffesemlor med hasselnötsmassa, minichokladsemlor med chokladganache och polkagrädde, Citronsemla med hallongrädde och pistagesemlor.
Någon ni tycker låter extra god? Eller är det den vanliga klassiska semlan som ni föredrar?
Jag är inte så förtjust i semlor heller, den med vanilj & blåbär lät smaskig! Kramar
Hej, skulle jag kunna få låna din bild? 🙂 länkar till din blogg såklart :).
Tack så mycket :).