Header Image

Sandra - Mamma till Wilmer och Joline

Välkommen till Sandras blogg! Jag är en 27 årig tjej, toppbloggare i Norrköping och hos Vimedbarn, och mamma till Wilmer & Joline. Jag bor med min sambo, i vårt nybyggda hus utanför Norrköping. Hos mig får du läsa om det mesta inom familjeliv, mat & bakning med receptinspiration, inredning, shopping, resor och mycket mer. Välkomna hit! Vill ni komma i kontakt med mig? Maila på: [email protected]

Grillväder!

Publicerad,

Det ska bi fint väder i helgen, och vad passar inte bättre än att ta fram grillen och grilla något gott.
Ett av mina heta grilltips är Beercanburgers

Jag gjorde enligt följande recept, men man ha i vad man själv vill i fyllningen.
4 stora burgers:

Ingredienser:
1 kg nötfärs
Salt, peppar
Barbecuesås
1 paket Bacon
Champinjoner
Zucchini
Paprika
Valfri ost
Soltorkade tomater
Färskost

Gör såhär:
Blanda runt kryddor och barbecuesås och rulla till 4 stora köttbullar.
Ta en kall ölburk och tryck igenom köttbullen. Tryck köttfärsen runt om så du får en jämn kant.( Du får hjälpa till lite och trycka/forma runt färsen runt burken)
Linda 2 skivor bacon runt om.
Finhacka de grönsaker du vill fylla burgaren med. Jag hade paprika, zucchini och champinjoner, soltorkade tomater. Förstek i en stekpanna.
Lägg en klick av valfri färskost eller annan ost i botten. Fyll på med fyllningen och ytterligare lite barbecuesås, toppa med valfri ost.
Grilla på indirekt värme (ca 150 grader) i 50-60 min.

Servera med pomme, coleslaw, i bröd, med sallad, eller hur ni själva önskar.

.

beercan burgersbeercan burgers 1beercan burgers 2beercan burgers 3beercan burgers 4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *