Här kommer ett middagstips.
Pasta, det funkar alltid, och jag älskar när man tar lite vad som finns hemma, och då blir det något riktigt gott.
Du behöver:
Pasta
200 gr räkor
1-2 vitlöksklyftor
100 gr Champinjoner
200 gr körsbärstomater
Parmesanost
2 dl grädde
Några kvistar färsk basilika och timjan
Salt, peppar och chiliflakes
Pressad citron
Olivolja
Gör såhär:
Koka upp vattnet till pastan och häll i pastan och koka enligt anvisningarna.
Hacka champinjonerna i 2-3 delar och stek i olivolja. Tillsätt Chiliflakes och sedan tomaterna som du skärt i halvor och stek lite lätt tillsammans med champinjonerna.
Tillsätt grädde riven parmesanost och de färska kryddorna som du finhackat och låt småputtra. Pressa i lite citron och smaka av med salt och peppar.
När pastan börjar bli klar tillsätter du räkorna och sedan den avhällda pastan. Rör om och servera med mer riven parmesan och lite svartpeppar.