Måndag igen.
Känns alltid som måndag och fre, och sen söndag kväll när man har ångest för nya veckan =)
Men det känns inte så tungt denna veckan. Dagen startade bra, och jag känner att halva arbetsdagen gått snabbt, så det känns som en bra vecka.
Ska iväg och käka lunch nu. Grillat kött och sallad. Mums! Magen kurrar bara jag tänker på det.
Middagstips med fläskfilé sökes föresten.
Har en fläskfilé i kylen som ska tillagas till middagen idag, så om ni har något bra recpet får ni mer än gärna dela med er utav det.
Önskar er en toppen bra måndag sötnosar!
Svar: De kostade 595 kr st.
Hur mycket kostade barstolarna? 🙂 mvh emma
HEJ !! Läst din blogg , ser att du oxå gillar bershka kläder ( SÅÅÅ grymt snygga !!!!)såg att det kommit en Webbsida som säljer bershka kläder i SVERIGE!!! AWESOME HUH?!? besök deras facebook , de heter "Gellandia-we dress Scandinavia" , det står där att alla som blir ett "fan" har chansen att vinna gratis kläder ^^ Ett tips från en bershka älskare till en annan ^^
Här hemma är favoriten helstekt fläskfilé, mums! Enkelt, sköter sig själv och sååå gott! Annars är det gott att göra en gryta på med blandade grönsaker och buljong, matlagningsgrädde o övrigt efter eget tycke.
Skickar länken med om du inte hade den:http://www.bloggfamiljen.se/?blog=matplatsen
Hej Sandra! Kolla in matbloggen, där finns massa goda tips på fläskfile!! Vi har testat några.. Kram
Var med och tävla om att bli veckans blogg! 🙂
Vi brukar steka fläskfilen i bitar ha vilken krydda man vill på. sen använder du en ungsform och lägger i smör i den. sen har du paprika i bitar hur stora du vill ha dem. sen lägger du de stekta bitarna i där. sen tar du en kastrull och gör som en brunsås och använder chillisås i soya så den blir brun och kryddor sen häller i såsen i ungsformen och in i ugnen i typ 10 min vi brukar ha hasselbackspotatis men man kan nog bara ha vanlig, eller nått annat om man vill till =) plus att vi har sallad med 😀 den är verkligen JÄTTEGOD. lycka till. kram
Gör en gryta på filén,hur gott som helst!
Du bryner filén som är skuren i småbitar,salt,peppar & grillkrydda!
Jag brukar hacka lök,röd paprika & champinjoner att ha i sen i en större gryta el kastrull =)
Å så får det puttra ihop,krydda lite till med paprika krydda cayennekrydda,creme fraiche,chilisås & vispgrädda(alt matlagningsgrädde)
Så får det puttra en stund & serveras med ris & grönsallad =) jättegott!
trevlig måndag// kram Erika
En favorit ja har me fläskfilé är att man först steker den halvfärdig i skivor i stekpannan. Sen lägger den i ugnsform och brer över chèvreost blandat me crème frachie, in i ugnen en stund så filén blir färdig och osten fått lite färg. Till brukar ja ha ugnsgrillade rotfrukter. Är super gott:)
http://www.menyse.com/3.10479/recept/orientalisk-flaskfile
Mums mums…