Sandra – Mamma till Wilmer och Joline

Vår renovering – resultatet!

Inlägget är i samarbete med DearSam!

 

Alltså det här med bloggning har blivit lite bortprioriterat, men jag gillar det och ska försöka komma igång igen. Nu när det är vår och blir ljust, så kommer inspirationen tillbaka.

Innan vi åkte på semester så slipade vi ju vårt golv och behandlade med vit pigmenterad hårdvaxolja. Och jag har ju inte visat er resultatet.

Resultatet blev bra men vi skulle nog behöva behandla golvet ytterligare en gång för att få det absolut bästa resultatet.  För i vissa ljus så ser det lite ojämnt ut i glansigheten. Men jag är så nöjd med ”färgen” i golvet nu. Så himla skönt att slippa de gula tonerna. Allt passar så mycket bättre med varandra.

Vi har också gjort om tavelväggen i vårt vardagsrum, och gått åt lite mörkare toner i färgerna. Och det är ett samarbete med Dearsam som jag fått hem de här fina postersen. (Ej den största tavla, den hade jag sen innan)

Jag älskar naturmönstret på våra tavlor och framför allt att jag valt att gå på grön växtlighet. Tycker det är så fint när det kommer till färgen. Perfekt grön.

Jag är så glad över det här samarbetet, för förutom superfina posters och ramar, så är de unika på marknaden med ett stort miljöfokus, och så har de lagt ett stort fokus på produktkvalitén.
De har också specialtillverkat kartonger, som är gjorda av återvunnet material, för att kunna uppnå deras vision, Att skapa konst som gör skillnad!
Jag tycker att det är viktigt att företag tar sitt ansvar för miljön så därför känns det extra bra att samarbeta tillsammans med DearSam.

Sen har vi också satt upp 2 tavlor i köksdelen. Där körde vi på lite mer “kökstema” på postersen men valde fortfarande en grön ton i färgen, eftersom kök och vardagsrum sitter ihop. Så vi valde att ha kryddor som motiv på väggen, för det kändes passande.
Vi valde att hänga upp postersen i köket med posterhängare. Tycker det är såå fint! Och kändes som ett litet lyft i vår köksdel att få upp lite på väggarna.

Så kul hur man kan förändra ett hem med enkla medel. Är så himla nöjd nu.

 

Ni finner direktlänkar till alla mina tavlor nedanför bilderna.
Och vill ni också förnya ert hem med snygga posters, från ett företag med stort miljöfokus, så kan ni använda rabattkoden:  Nilsson30 så får ni 30% rabatt på både posters, ramar och postershängare.

Passa på nu, rabattkoden är giltig i 4 dagar.

 

 

Länkar till mina posters och posterhängare: Klicka på namnet på postern så kommer ni direkt till den.

Posters – Rosemary

Posters – Kale

Posters – That is bananas 2

Posters – Big Palm leaves

Posters – That is bananas

Posters – Secret road

Posters hängare 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sandrasblogg

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats