Vår jul! | Sandra - Mamma till Wilmer och Joline

Sandra – Mamma till Wilmer och Joline

Annons

Vår jul!

Hej på er!

Va länge sen det var som jag kikade in här. Ber om ursäkt att vissa kommentarer dröjt med att få svar på men jag har helt enkelt tagit ett rejält och välbehövligt jullov. Den här hösten har varit väldigt intensiv så jag behövde bara släppa allt och vara lite ledig.

Hoppas att ni har haft en mysig ledighet med era nära och kära. Det har verkligen vi. Så mysigt att vara långledig och bara njuta av lugna och sköna dagar.

Julafton spenderade vi som vi alltid gör. Började morgonen med att gå upp och titta om det kommit några klappar under granen. Det hade det såklart, så då fick barnen öppna två paket var. Sen begav vi oss till mamma och pappa där vi åt frukost och badade i deras utespa. Mysig tradition. Sen begav vi oss hem och gjorde iordning oss för att sen bege oss till Claes föräldrar för lite jul lunch. Också tradition. Vi hade på oss jultröjor och år dopp i grytan och massa annat gott.

Sen åkte vi hem och dukade iordning inför kvällen när släkten kom över. Vi lagade massor av julmat och hade en mysig jul. Tomten kom och vi delade ut julklappar. Det var verkligen en toppen mysig julafton.

Nedan får ni se några glimtar från vår jul.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sandrasblogg

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Evelina Rydin

    Vilken mysig Julafton ni måste ha haft Sandra! Hur gick det med renoveringen? Skulle vara kul se en vlogg eller i bloggen!

    Vi ska renovera i i april!!

    Önskar dig ett Gott Nytt År 🎆

Annons
stats