Vår Alla hjärtans dag! | Sandra - Mamma till Wilmer och Joline

Sandra – Mamma till Wilmer och Joline

Annons

Vår Alla hjärtans dag!

Igår firade vi alla hjärtans dag och hade en super mysig kväll tillsammans hela familjen.
Jag tycker inte dagen handlar om att bräcka varandra med gåvor. Utan dagen är ett perfekt tillfälle att faktiskt visa lite extra kärlek och uppskattning till sina nära & kära. Att visa hur glad man faktiskt är över att ha dom i sitt liv.

Jag gav ändå några små presenter till mina älsklingar. För även om vi överöser barnen med kärlek varje dag, så ville jag ge barnen en varsin goodiebag med några små överraskningar i.
Men den viktigaste av presenterna var ett hjärta, där vi skrivit några av alla fina egenskaper som barnen besitter. Ett riktigt kärlekskort.
Claes fick en snygg tischa och en tröja av mig, och jag fick blommor, choklad och ett fint kort med massa kärleksord från mina älsklingar.

Jag älskar min familj varje dag, men passade på att mysa till det lite extra igår, på kärlekens dag ♥

Jag köpte med mat hem igår, för att få extra tid till att mysa med varandra.
Sen gjorde jag och barnen en tårta tillsammans som vi fikade på efter middagen.
En marängtårta, med jordgubbsmousse, dekorerad med jordgubbar, hallon och smält choklad. Yummi!

 

 

goodiebag 3goodiebag 1goodiebag 2sushimarängtårtagodis

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sandrasblogg

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sara Blomgren

  Du fick mig för första gången någonsin att skriva en kommentar…. år 2017 låt Alla göra som dom själv vill och håll kakhålet stängt om du inte har någon snällt att säga. Det Kanske bättre att sätta på en flicka en blå tröja och visevärsa en att lära Barnen att va snälla emot varandra Ellen??? Usch Flicka lilla!!! Kör på sandra, tänk om Kvinnor Kunde hålla ihop ist;)

 2. sandrasblogg
  sandrasblogg

  Sara: Jag håller verkligen med dig. Så trött på människor som ska haka upp sig på små detaljer och göra en tupp av en fjäder av små saker. HEN. Det töntigaste ord jag vet!

 3. sandrasblogg
  sandrasblogg

  Caroline. Att man kan haka upp sig på några små ord i en text? Du har inte en blekaste aning om hur vi har det här hemma, och 2017 eller ej spelar absolut ingen roll.
  Patetiskt
  Min dotter får ha rosa blått, gult, grönt svart eller vilken färg som helst på sina kläder- t.ex, precis som min son har precis vad han vill själv
  Nu var det ju precis du som sa att rosa ska vara tjejigt. Vem har bestämt att rosa är en tjejfärg?
  . Barn har egna viljor, och jag tänker inte försöka få dom att bli mer åt något särskilt håll. De får utvecklas och bli till den enskilda individ de själva vill.

 4. Sara

  Caroline:
  Vad är det som säger att det inte får vara så. Om jag som tjej vill tvätta, diska och laga mat.ska jag då inte få göra det?

  Idag 2017 heter det att man ska vara som man är. Låt då människor få göra som de vill.

  Och oavsett klädval eller inte så vill jag bara upplysa dig caroline att män och kvinnor är i grunden olika. Det finns en biologisk skillnad.
  Att du och många andra verkar vilja göra samhället till en könslös massa tycker jag bara är sorgligt. Låt folk vara precis som de vill vara.

  Och till dig Sandra: om du inte vill publicera min kommentar är det helt ok. Jag har bara fått nog av kommentarer likt dessa själv.

  Kram till dig Sandra och ha en fin dag

 5. Caroline

  2017 och du placerar fortfarande dina barn i dessa trista fack. Ja, de har ju inte gjort det själva. Tröttsamt! Men jag antar att du dammsuger och din man tvättar bilen och till stranden har du och dottern rosa handdukar och killarna har några tuffa – för det är ju så det ska vara…

 6. sandrasblogg
  sandrasblogg

  Sara: Va gullig du är. Tack snälla.
  Haha, ja man är ingen super människa. Ibland måste man bara göra det som går fort och nyttja de färdiga alternativen som underlättar lite.
  Kul att du ska prova receptet. Alltid kul att höra att andra vill prova det man gjort 🙂

  Önskar dig en härlig kväll.
  kram

 7. Sara

  Du är så duktig och gör så fint hela tiden:) hoppas ni hade en fantastisk kväll. Ska för övrigt prova att göra västerbottenpajerna snart också. Kändes ändå lite bra att det var köpt pajdeg i receptet. Annars hade du varit för bra;) skojja bara, det är bara så kul att läsa och se alla inspirerande bilder du lägger upp.

Annons
stats