Sandra – Mamma till Wilmer och Joline

Tag 3 betala för 2!!

Vill tipsa om att ni IDAG kan fynda skor på Ellos.
De har just nu Ta 3 betala för 2 på alla skor, inkl varumärken.
Perfekt att fynda vinterskor till barnen, och att dessutom få ett par skor ”gratis”, antingen till dig själv eller barnen.

Ni får den billigaste skon på köpet, och erbjudandet gäller Max 1 gång per kund, t.om, 2016-09-28. Ange rabattkod: 345723.

Här listar / direktlänkar jag några skor som jag verkligen rekommenderar.

Viking vinterskor är mina absoluta favoriter till barnen. Vi har alltid köpt dessa till barnen och de är sååå bra. GORE-TEX® gör kängan helt vattentät samtidigt som den andas. Expanderbart vadderat skaft med två kardborreremmar över skaftet som reglerar skaftvidden. Fodret är i en ullblandning som värmer skönt. Robust, greppsäker sula. Vävd hälla baktill på skaftet. Reflexdetaljer.

 

vintersko1
En ordentlig och rejäl allvädersstövel, som passar mer för de allra blötaste vinterdagarna när snön smälter. Denna Allvädersstöveln från Viking är  helt vattentät, och värmer även i några minusgrader. Den mönstrade, tjocka sulan ger bra grepp.
Den här använde Wilmer flitigt förra vintern som var väldigt mild.

 

62-3542

Vill man ha en stövel som även passar lite ”finare” tillfällen, men som ändå är vattentät och varmfodrad kan jag rekommendera denna stövel som heter Visby. Visby är en vattentät och varmfodrad vinterstövel med tålig fot i skinnimitation och skaftet är i textil. Stöveln har ett membran som gör den vattentät. Fodret är vadderad fleece och runt skaftkanten är det dekorativt fuskpälsfoder. Skaftet är helt för att inte väta ska tränga in och skaftvidden justeras med snörning. Stöveln kan användas även utan innersula vilket är praktiskt när barnets fot växer.

 

visby

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats