Sandra – Mamma till Wilmer och Joline

New morning routine!

I och med att jag börjat nytt jobb, så har jag också fått ny morgonrutin.. I iallafall 3 gånger i veckan.

Jag har börjar samåka med min pappa, och han tränar varje mån, ons och fredag innan jobbet. Så för att jag ska kunna åka med honom, så har jag med köpt ett gymkort och börjat träna tillsammans med honom.
ELLER, Tanken är i iallafall att jag ska träna på morgonen med honom.
Det är ju skönt mär man väl tränat, MEN, inte lika kul när klockan ringer 5.40… och vi åker hemifrån kl 6.00.
MEN, det här är precis vad jag behöver. Det är helt perfekt för mig.
Jag kommer i bröllopsform. Jag får in en rutin på min träning, och jag MÅSTE träna med honom för att kunna åka med honom.. Vilket jag i största möjliga mån vill göra, eftersom att de blir både billigare för mig och bättre för miljön med 🙂

Jag hoppas verkligen att det här kommer fungera. Men jag är iallafall talet taggad, och det är ju en början !!

Det som är svårt är bara att man verkligen måste tänka till kvällen innan, packa och lägg fram allt så det är redo, för hjärnan är inte som den ska så tidigt på morgonen, och hade ju varit jobbigt om man glömde typ byxorna eller tröjan hemma. Man vill ju inte direkt å till jobbet utan det. haha

.IMG_9610

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Josefine

  Heja heja! Bara att se träningen som ett jobb. Min tränibgsklocka ringer 4.50 varje morgon. 05.07 brukar jag stå vid uppvärmningen ?

  1. sandrasblogg

   Josefine: WOW!
   Imponerande!!! Det var ju ett superbra tips 🙂 Man skulle ju inte direkt strunta i att gå upp till jobbet 🙂

 2. Arianne

  Bra jobbat! När du väl börjat med träningen igen, kommer du aldrig kunna sluta vilket är härligt! Det viktigaste är att hitta den tidpunkt då det passar bäst, oavsett om det är på morgonen, lunchen eller på kvällarna, det viktiga är att den genomförs.
  Morgonträningen är den absolut bästa (enligt min mening), jag älskar energin och den positiva starten man får så tidigt och som sprider sig vidare hela dagen. 🙂
  Även stort lycka till med nya jobbet!

  1. sandrasblogg

   Arianne: Tack snälla.
   Ja jag gillar morgonträning än så länge. framförallt så skönt att slippa känna måstet att träna på kvällen när man kanske är jättetrött efter en fullspäckad dag. 🙂
   Jag känner mig extremt mycket piggare på morgonen när jag väl kommit igång.

stats