Sandra – Mamma till Wilmer och Joline

När ska jag få sova???

Fy fan. Varje natt är ett helvete nu.
Wilmer vaknar HEEELA tiden. Flera gånger i timmen och gråter, gnäller, gnyr osv. Så jäkla jobbigt. Nu har man inte fått sova ordentligt på skit länge. Han vaknar för att han tappar nappen, men han vill inte ha nappen. Han vaknar och vill äta, osv.
Snart orkar jag inte mer.
Först var det dålig mage, sen var det feber, nu är det förskylning. Fasen så härligt. När ska han få vara frisk egentligen?

Nu måste jag skynda mig på.
Frukosttime och göra iordning oss på 25 min, för då ska vi bege oss till Sara, för att sen fortsätta neråt Sandviken. Det blir långpromenad och mys på bryggan i solen.
Hoppas den kommer fram mer snart, för nu är det lite molnigt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sandrasblogg

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin och Leah

    hur gammal är Wilmer nu? Jag upplevde att nätterna mellan 8-9 månader var de värsta i mitt liv. Leah vaknade en gång i timmen ibland mer.. Det kanske är någonting i utvecklingen? Kan ju trösta dig med att det går över! Nu sover Leah hela nätter, från 19- 08 på morgonen!! Försök vila lite på dagen!

  2. camilla

    Jaa du, livet som småbarnsförälder är tufft många gånger 🙁 Kan bara trösta dig med att det går över! De kommer i olika faser som varar olika länge. Men dessa sjukdomar blir man ju galen på, Ebbas förkylning har vänt igen så hon är jättehostig o snorig idag, suck! Just när man tror att det var på väg bort.

    Ha det så härligt idag, jag ska fixa med det sista innan jag åker. KRAM

stats