Sandra – Mamma till Wilmer och Joline

Något ljus i mörkret…

Pencilinet går toppen (än så länge ska jag väl säga för att gardera mig). Han har fått 2 kurer i dag, och han tyckte om det. YES!
Åt helt frivilligt, och ville nästan ha mer. Men jag kan säga att skillnaden på lukten var ju enorm. Detta luktade gott, det andra, som han åt sist, fick jag själv kvälvningar av., så det kändes inte alls bra att tvinga i honom det då.
Men nu känns det såå jäkla gött!
Nu hoppas vi på att det blir lite mer sömn i natt, och att vi kanske kan få bli friska och krya ettag?

Imorgon är det fredag. Så skönt! Äntligen helg igen.
Imorgon kväll blir det fredagsmys med mina fina jobbarkompisar(och fd) och deras familjer här hemma. Ser riktigt fram emot rejält tjejsnack! Sånt som vi förr kunde ha varje dag, men som nu för tiden är allt för sällsynt!

Satt och tittade på gamla bilder förrut, och fastnade på den här… Bilden från min lyckligaste dag i livet


Den finaste skatten i världen!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats