Sandra – Mamma till Wilmer och Joline

Mammorna på stan!

Igår var jag och mina mammakompisar, eller vad man nu ska kalla det, mina vänner som jag lärt känna genom våra barn, ute på stan.
Vi började med att käka lite mat på harrys. Jag hade LÄNGE sucktat efter en strawberry daiqouri, och skulle köpa en sån efter maten. Går fram till baren och beställer, och då säger de att det är slut. NEEJ, suck! Så himla irriterande. Istället blir jag pålurad en passionsfrukt daiqouri som inte alls var så god. SUCK! Varför skulle detta hända?
Men jag blev besviken över huvudtaget, för de gjorde inte riktiga daiqouris. De använde extrakt istället för riktiga bär.
FUSK på drinkarna på Harrys!

Efter Harrys gick vi igenom Trägårn, där det var knökat, men vi gick vidare till Bomullsfabriken istället.
Super kul!
Bra musik, mysig uteservering, så det blev en super lyckad kväll! Tack för igår tjejer!

Hela gänget redo för stan!
Katta och Catta

Sandra och Camilla

Jag och Sara

Sandrorna =)

Shootbrudarna
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emelie

  Vad kul! Vart var det ni var, bomullsfabriken? Är det inte 25 där?

  Hehe, ja juste. Då kan det ju bli lite knepigt att veta om det är jag eller inte! Men jag ska ju sluta i Kalmar, jag har varit hemma i ungefär 2,5 vecka eller något nu! Men kanske inte så lätt för dig att veta 🙂 (För du vet väl att jag kommer ifrån Norrköping?)

  Nej, men klänningen var jättefin. Som sagt, den var söt samtidigt som att den såg skön och bekväm ut. Perfekt med andra ord 🙂

  Du hittar säkert något jättebra till henne! Du får berätta vad du köpte sen! 🙂

  Okej! 🙂 Jo, tavlan gjorde Idas sambos kompis (nu blev det rörigt, haha). Han gjorde den i trä till dom, målade av ett foto i konturer. Men nu gör han den bara i tyg, men det blir säkert jättebra ändå! Det kostar mellan 800 – 1000 kr ungefär sa Ida. Och han fixar det på ungefär 1 – 2 veckor! Jag kan ta reda på ännu mer information om du vill?

  Åh, Aloe Vera. Ska se om vi har någon sån produkt! Hoppas hoppas! Tack så jättemyckt för tipset! 🙂 Vad ska du hitta på i morgon då? Det ska ju bli fint väder då också! 🙂

  Kramar

 2. Alexandra

  Kul med utekväll! Det blir ju inte alltför ofta när man är mamma har jag märkt 😉 Men desto trevligare när man väl kommer iväg. Vad fin klänning du hade, var har du hittat den? Kram!

stats