Sandra – Mamma till Wilmer och Joline

gästinlägg alá jennynilsson.blogg.se

Min syster har verkligen abstinens nu efter denna lilla blogg. Hon befinner sig nämligen i bergen i Georgia i North Carolina i USA i NORD-AMERIKA… så nu vet ni exakt vart hon är. Och på denna plats finns det ingen täckningh och inget internet, så hon bad mig hälsa er alla god jul och att hon skriver så fort hon kan igen, klarar ni det? haha..

Så bjuder jag på en dagen outfit, i hennes kläder, i hennes lägenhet, bra va?

image999

Tröja: Gina
Leggings;Gina
Benvärmare/knästrumpppor; ingen aning men
 jag gissar på gina där också.

GODJUL FRÅN MIG !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    riktigt snyggt! 🙂 vad härligt att vara i USA, man blir ju lite avis.. menmen, imorrn är det julafton så jag ska absolut inte klaga (; god jul!

stats